sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Surkein suomalainen - Anneli Jäätteenmäki

Kouri-ryhmä julistaa täten surkeimmaksi suomalaiseksi Anneli Jäätteenmäen. Tuo etelä-pohjalainen kusipää sai suomalaisen politiikan sekaisin pelkällä vastenmielisellä olemuksellaan ja oudoilla kommenteillaan. Anneli Jäätteenmäki teki karhunpalveluksen kaikille päteville naisille, esimerkiksi Tarja Haloselle säälittävällä pääministerikaudellaan. Onneksi Jäätteenmäen pääministeriys oli lyhyt.

Jäätteenmäki nousi pääministeriksi Suomen taitavimpien kampanjastrategien ansiosta. Seoppo Sarlund ja Ilkka Herlin saisivat Espoosta kulttuurikaupungin, Kemistä houkuttelevan asuinpaikan ja paskasta konvehteja jos haluaisivat. Suomen viisain rikas Ilkka Herlin oli Jäätteenmäen kampanjassa mukana puhtaamman Itämeren vuoksi ja Sarlund hyvää hyvyyttään.

Anneli Jäätteenmäki sai aikoinaan nimen "Lakeuden kostajakorppikotka". Nykyään häntä voisi kutsua vaikkapa Brysselin lokin paskaksi. Sen verran surkeaa on ollut Anneli-tytön työskentely europarlamentissä.

Nykyään Jäätteenmäki isännöi verovaroilla glögitilaisuuksia kepun puoluetoimistolla dementoituneille vanhuksille. Paikalla on usein joitakin kepuun soluttautuneita demareita ja kokoomuslaisia. Glögitilaisuuksien kitkeränä lisämausteena kuullaan Paavo Lipposen vähättelyä ja epäloogisesti polveilevaa jorinaa europarlamentin "työskentelystä".

Anneli, Anneli, Anneli minkä teit vaalikampanjassa 2003! Olet kaikkien aikojen surkein suomalainen.

-Kouri-ryhmä

Ei kommentteja: