sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Uuden vuoden herrakujeet

Nauti nyt sitten uudesta vuodesta. Heti ensiaskelista saamme byrokraattisen paskan maun suuhumme. Ilotulitteet ovat melkein kiellettyjä jo kaikki, koska emme selvästikään osaa käyttää niitä. Muistatteko esimerkiksi aitojen iso kiinalaisten aiheuttamat henkilövahingot vuosittain, kun ne vielä olivat laillisia? En muista minäkään. Silti EU:n totaalikieltäjä-tantat saivat multiorgasmin, kun heidän uusi kieltolakinsa pantiin täytäntöön aikoinaan.

Eikä siinä vielä kaikki. Elintarvikkeiden hinnat nousevat kohtuullisen helvetisti heti vuoden vaihteen jälkeen. Sokerijuurikkaan viljely kituu Suomessa, kuin yliajettu näätä Länsiväylällä. Suomi maksaa jäsenmaksua enemmän kuin tukiaisina ja etuisuuksina ikinä tulee takaisin. Voitot jakavat perustajamaat keskenään ja antavat sosiaalitantoille eu-parlamentissa vähän valtaa, jotta eivät talousasioihin rumia neniään tunkisi.

Joka jumalan hupiin verrattava asia kielletään tai sitä rajoitetaan siten, että Kimblekin tuottaa enemmän nautintoa sukulaisten kanssa pelattuna. Kimble on paska peli ja vihaan sukulaisiani. Autoilustakin on tullut jo niin iso synti, että täytyy maksaa lottovoiton verran synninpäästöstä. Viherpiipertäjät eivät ole ilmeisesti laskeneet, kuinka paljon sitä fotosynteesissä tarvittavaa hiilidioksidia tuotetaan turhaan, kun sahataan Finnairilla turhanpäiväisissä ympäristövaliokunnissa Brysselissä.

Onneksi kotomaassammekin osataan vielä säätää ihan omia lakeja. Pakotetaan ihmisiä töihin uhkasakoilla, rikotaan tasa-arvoa päivittäin varusmiespalveluksella ja rukataan tekijänoikeuslaki tekijänepäoikeuslaiksi. Sapettaa vähemmästäkin.

Kansanedustajilta puuttuu tyylitajun lisäksi laskutaitokin vasemmassa siivessä, joten he ovat pelkkä kulissi. Oikealla yritetään korjata demarien virheitä kuntien kustannuksella ja vihreät ovat pilvessä. Ruotsinkieliset yrittävät salaa vallata hallituksen ja Perussuomalaisissa on ikävä kyllä, vain Keskustalaisia kylähulluja. Pääministerimme alkaa yhä enenevässä määrin muistuttaa M. Koivistoa eli jotain tarttis tehrä, mut mittä ei vaa tunnu tapahtuva. Kansaa johtaa muumimamma.

Mitä me kansalaiset teimme niin väärin, että Kekkosen jälkeen tämä maa on ihan rappiolla? Kysyn vaan.

-Teemu Sikari

Ei kommentteja: