keskiviikko 22. elokuuta 2007

Ari ei hevillä voita

Mitä minä sanoin. Ari Koivusesta on kuoriutunut uskomaton kusipää. Hiukan mainetta ja mammonaa, niin jätkän toilailuista ja egopullisteluista saa päivittäin lukea vähintään toisesta iltapäivälehdestä. Ellen J. sentään ymmärsi homoksi haukkua, tai no, sama kun sanoisi veden olevan märkää.

Ari myi ekalla levyllään julkaisuviikolla 37 000 kappaletta. Anna Abreu myi aamupäivässä 25 000 levyä. Arin levyä meni 20 000 julkaisuviikolla kaupoista kuluttajille. Annan levyä meni se 25 000 heti aamupäivällä. Anna hoiti Helsingin Stockmannilla nimmarikeikan urhoollisesti ja säteillen kunnialla loppuun. Hevi-Ari kai treenailee käsien tapaisia jäätyneitä pulkannarujaan. Joskus se vielä nostaa oman painonsa, hulppeat 35kg.

Teinipissiksillä on nyt näytönpaikka edessä. Mobiilimesettämiseen ja tv-chattaukseen kulutetut vanhempien rahat tulisi piratismin sijaan suunnata levykauppaan. Annan fanit ovat sen verran valveutuneita ja fiksuja, että tukevat tätä valovoimaista tähteä mieluusti aidon levyn oston verran. Arin levy on kuumaa kamaa ainoastaan DC++:ssa ja youtubessa.

Taidan muuten lyödä näin julkisesti vetoa siitä, että aiemmin huutelemani totuus tulee pitämään paikkaansa. Anna Abreu tulee debyytillään myymään ainakin 1000 kappaletta enemmän kuin Hivi-Ari. Hivi-Ari ei ole kirjoitusvirhe. Viittaan sillä Ellen Jokikunnaksen homo-huuteluun. Ari olisi hevin sijaan hivi, koska kaikkihan me tiedetään mikä tauti tulee, kun peppuja pökkii.

-Teemu Sikari

Ei kommentteja: