lauantai 13. tammikuuta 2007

Hengityksen salpausselkä

Suomen ahdasmielinen yhteiskunta ja sen monet eri muunnokset saavat mieleni ahdistuneeksi. Suomessa oli viime vuonna muistaakseni 432 kuntaa. Rakennemuutos on tuloillaan, mutta nykyinen ja entinen hallitus mittaavat mieluummin heppejään eduskunnan vessassa, kuin tekisivät mitään käytännön toimia. Akat ovat äänessä, mutta kukapa heitä kuuntelisi.

Naisen päästessä Suomessa valtaan hänet syrjäytetään nopeammin kuin Steve Irwin huudahtaa: Crikey!, isokeihäsrauskun hyökätessä. Valtaan päässyt naaras heitetään syrjään, yleensä europarlamentaarikoksi. Otsikoihin he pääsevät, kunhan vain tekevät jotain villiä tai kertovat kotinsa sisustuksesta. Tuosta sisustuksesta mieleeni juolahtaakin heti se Innon homo. Vihaan sitä jätkää, ihmisenä, en homona.

Televisiossa on nykyisellään liikaa persoonallisuuksia. Sitäkö tämä maa muka kaipaa? Tämä maa kaipaisi tiukkoja Kekkosen otteita ja ehdotonta yksinvaltiutta. On turhaa elättää pienessä maassa paskaa PR-presidenttiä, jolla sattuu olemaan kiva r-vika ja jarruvalon väriset hiukset. Ihan oikeasti. Mitä hän on muka saanut aikaan? Don't belive me, menkää itse katsomaan preidenttien muotokuva-galleriaa. Mistäköhän näkee ettei maatamme voi enää ottaa tosissaan, jos se puolustautuisi aseellisesti?

NATO puhuttaa nykyisin paljon, kuten Euroopan yhteinen puolustusrintama. Ihan sama, miten tai mihin, mutta johonkin olisi hyvä liittyä. Tutkimusten mukaan, ilmatilamme olisi hallussamme n.6 minuuttia, jippikaijee. Kokemuksesta tiedän myös, ettei maavoimamme osaisi muutakuin polttaa telttoja ja tartuttaa märkärupea toisiinsa. En myöskään ihmettelisi harmaan vyöhykkeen aikaan ilmenevää innostusta Tukholman risteilyihin. Itse olen mukana laivassa, jos Mainilassa taas paukkuu.

Koulujärjestelmä on paska ja rakennemuutos on kesken, toisen pitää asettua ennenkuin toista voi sorkkia. Kaikki jää puolitiehen ja raskaita hallintomalleja on Suomessa kohta enemmän kuin turhia yhdistyksiä. Yhdistyksistä pahimmat ovat ammattiyhdistykset, heistä pitäisi tehdä Suomelle ammattiarmeija. Heille pitäisi vain ennen sotaa valottaa, että Venäläiset(lue: viholliset) ovat omia. Tunnetustihan ammattiyhdistysaktiivi puukottaa omiaan selkään enemmän kuin ripulista tehdään vitsejä televisiossa. Yksi ammattiyhdistysaktiivi vastaisi näin kahta miljoonaa vihollista. Tuo on hauskaa, siksi kun se on totta.

Ja kehtaa Antti Rinne vielä ihmetellä 10.1.2007 torstain kauppalehdessä, että Toimihenkilöunionin jäsenmäärä putoaa ja aktiiveja on vähän. Lisäksi parutaan suuria irtisanomisia eli teollisuusaloilla. Vittu. Se on aivan luonnollista, kun ikäjakauma on mikä on. Uskokaa hyvät ihmiset, että työikäisten määrä putoaa rajusti suurten ikäluokkien pikkuhiljaa eläkelöityessä, toimintoja on parempi tehostaa nyt, kuin myöhemmin. Sitäpaitsi, ei ne hyviä tyyppejä potki pellolle, ne karsii paskat ensin. Olet paska, jos saat potkut, hahhah.

Ajelin juuri pääni ja alapääni.

-Mighty Whitey est. 2003

Ei kommentteja: