sunnuntai 21. tammikuuta 2007

Vähän ku itteäs äänestäisit

Kokoomuksella on korvat. Tuolla lauseella alkaa varmasti tusinan verran kolumneja ja kirjoituksia ympäri lätäkköisen pohjolan. Kyseessä oleva puolue ei voi ikinä olla niin kekseliäs vaalisloganeissaan, etteivätkö siitä tuhannet kolumnistit väkisin vääntäen saisi jotain idioottimaista hauskaa aikaan. Se on kumma juttu, ottaen huomioon muiden puolueiden hupaisat hahmot ja sloganit. Miksi heistä ja niistä ei mediassa puhuta niin kovalla tarmolla?

Kokoomus tuntuu nykyisin olevan väkinäisessä negatiivisuuden julkisuuskeilassa. Kaikki törky löydetään ja muistetaan. Olihan se tietysti miehen teko johtaa paritusrinkiä ”töiden” ohessa, pitäähän miehen pillua ja leipää saada. Julkisuudessa teko oli tietysti todella huolestuttava ja joukolla pohdittiin, mihin tämän maan moraali on menossa. Valokeilan takana saunailloissa heiteltiin kuitenkin yläfemmoja, hieno mies, sanoivat ja taputtivat selkään.

Ihmettelen vain tiettyjen henkilöiden kohelluksia ja niiden nopeaa unohtamista. Pahin kaikista voisi olla itse Juhantalo. Kaveri kusi kaikkien silmille ja paskansi booliin, näin kuvaannollisesti ilmaistuna. Kaksi vuotta ja mies istui jälleen eduskunnassa. Hyvä Suomi. Entäs Karpela vai mikä Saarela se nyt on? Ensin missiksi ja niillä tisseillä sitten mentiin kansanedustajaksi. Avut olivat mitä ammatillisimmat. Ostihan hän itselleen aivan ihanan jakkupuvun ja värjäsi hiuksensa asteen tummemmiksi. Pelkkä jalan polkeminen ei näet siellä enää riittänytkään. Osti Saarela silmälasitkin, etteivät pojat tyhmänä pidä. Idiootti.

Olin kuinka sovinistinen tahansa, kun tämän kirjoitan, mutta kansan etujen ajaminen kuuluu miehille. Ei suomalaisilla ole aikaa odottaa uusia lakeja ja päätöksiä vain siksi, kun asiasta pidetään tuhat palaveria. Vanhat demaritantat mättävät pullaa ja kitkerää reilun kaupan kahvia kitusiinsa, kun ilmaiseksi saavat. Elämällä ei siellä suunnassa ole muuta merkitystä, kuin päteminen stilistisillä seikoilla, demaritanttatoverin selkään puukottaminen ja paskan jauhannan ennätyksellinen pitkittäminen.

Tony Halme ammuskeli ja veti huumeita. Hannes Manninen vetää kotiinpäin enemmän kuin kukaan ikinä. Rajamäki ei tajua politiikasta eikä varsinkaan sisäasioista yhtään mitään. Saarela alkaa itkeen, jos ei budjettiesitys mee läpi, Olli haknaa teijät, hän kiljuu itkua nieleskellen. Haknaa, se ei ole kirjoitusvirhe. Sana kuvaa lähinnä ammattitaidotonta Halosta, jep, kermakakkuaktivistiamme. Katainen on kyllä poju, mutta antakaa sen edes yrittää ennen kuin tuomitsette. Kanerva tykkää tytöistä, mitäs homoja te muut sitten olette? Vanhanen on siisti äijä, vaikka tapaileekin ihan vääriä bimboja.

Aina kun miettii näitä Suomen poliittisia asioita, tekisi mieli katsoa Bambi-elokuva uudestaan ja kuvitella kaikki ne idiootit Bambin mutsiksi. Metsästäjä olisi Suomen kansa ja Bambi olisi Paulig. Paulig siksi, koska nehän saa noiden sosialidemokraattitanttojen hörppäilystä suurimmat tulonsa. Yli sata miljardia per vuosi.

Mietitäänpä Keskustan vaalislogania. Vähän kuin itseäsi äänestäisit. Eijeiei. Äänestäessämme itseämme, kävisi lausuminen näin: ”Vähänku ittees niinku äänestäisit, tietsä”. Toivottavasti näen joskus sen päivän, kun 16-vuotias saa äänestää. Tulisi hauskoja mainoksia The Voicelle. Ensin Jamba! nostaa vanhemman väen verenpaineen pilviin ja seuraavaksi värikäs mainos, kun Vanhanen ja Keskusta G a.k.a Pikku G räppää yhdessä. Is U wit us, oot-sä messis? Sitäkin parempi olisi, jos ne järjestäisivät poliittisen rap-battlen.

Rap-battle. Se on sitä, kun kaksi isoegoista nuorta miestä rimmailee toisiaan suohon Väinämöisen tavoin. Nykyisin vaan on enemmän glitteriä ja bassoa. Muistetaan vielä, että suuret ikäluokat häviävät maastamme piakkoin, viimeistään luonnollisesti. Äänestävä sukupolvi jää väkisinkin pieneksi ja hyvin segmentoituneeksi. Toivottavasti se segmentti ei edusta mitään nykynuorison lähimaastosta. Muuten vaalimainokset tulevat olemaan keräilykortteja ja TV:ssä hoilotetaan ärsyttäviä vaalihokemia sokerihuuruisten, ärsyttävien ritsojen toimesta. Haluan muuten nähdä, miten Lipponen, Niinistö ja Vanhanen ottaisivat toisistaan mittaa rap-battlessä. Koko paskan voisi juontaa Uosukainen, tai no, ehkä hänen nimensä olisi silloin U05uk41n3n-W0rD…

Vasemmistoliiton kampanjasta en edes aloita. Jaksavat vuodesta toiseen aloittaa vaalit haukkumalla kaiken pystyyn, missä vain sana ”yhteiskunta” esiintyy. Helpoksi muiden haukkumisen tekee fakta, ettei Vasemmistoliittoa ole pitkiin aikoihin päästetty minkään asian vaikuttamiseen käsiksi. Turha puolue, jonka toiminta-ajatus perustuu edelleenkin Neuvostoliiton pelkoon. Ainut kuka saa siihen jengiin enää rekrytoitua lisää jäseniä, on Manu Rekola, kun P. Jussilakin otti ja teki katoamistempun juhannustyyliin.

Vihreät on ihan paskoja, niiden kanssa pelataan sitten vaalien jälkeistä peliä. Sama kristillisdemokraateilla, mutta oli hienoa nähdä, kun heitä käytettiin jo ennen vaaleja hyväksi viime kerralla. Keskusta onnistui silloin puukottamaan itseäänkin selkään.

RKP. Puolue, millä on enemmän valtaa kuin Hugh Hefnerillä kartanossaan. He ovat totaalisesti niin vaarattomia, että ne otetaan hyvinä veljinä mukaan päätöksentekoon. Hoidapa sinä Enestam nuo viherpiipertäjien jutut, kun ei meitä miehiä kiinnosta pätkääkään. Naista ei sinnekään päästetä, onneksi. RKP elää varmaan vieläkin käsityksessä, että heidän puheenvuorojaan kuunnellaan. Tosiasiassa puolet eduskunnan jäsenistä on varmasti saanut ehdot ruotsin kielestä. Har du redan redan redan?

Vinkki vaaleja varten, älkää vähän niinku äänestäkö itteenne, jooko? Muuten tulee paha pankkikriisi ja Liikanen on ensi vuonna teillä joulupukkina, se ei tuo lahjoja vaan varastaa ne, njähhähähäää.

-Mighty Whitey est. 2003

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heimoveli on näköjään puuttunut tärkeään aiheeseen. Itse sisäsyntyisenä kokoomuksen kannattajana tunnen suurta sielujen sympatiaa Porno-petteri Jaskaria ja Ville Vallattoman uudelleensyntynyttä kaksoisveljeä Jyrki Kataista kohtaan. Onhan se normaalia, että puoluesihteeri haluaa ansaita vähän voita leivän päälle ja prostituutio on sentään yksi maailman vanhimmista ammateista ja paritus ja fyysinen väkivalta liittyy erottomana osana tähän "jaloon" palveluammattiin.

Toisaalta puolueen vuokraan asunnon käyttäminen kyseiseen tarkoitukseen on ihan luonnollinen valinta, koska politiikka on joka tapauksessa huoraamista. Nyt se vain vietiin astetta pidemmälle :) Kokoomus on yksinäisten ja puutteessa elävien asialla !!

Mielelläni näkisin tuon 16-vuotiaiden äänioikeuden toteutumisen. Saataisiin vähän enemmän huumoria Suomen politiikkaan, kun 50-kymppiset sikaniskapoliitikot yrittäisivät epätoivoisesti luoda nahkaansa. Kuvitelkaa esim. Kääriäistä, Pekkarista tai Vanhasta vetämässä Freestyle rap-show'ta no age limit-keikalla nosturissa tai jossain vastaamassa mestassa. Tuosta huvista voisin maksaa!!

Ei mulla sen ihmeempää tällä kertaa ollut. MC Heinäkenkä kiittää ja kuittaa !!