perjantai 12. tammikuuta 2007

Oikeus voitti, kerrankin

Naapurimaassamme Ruotsissa asiat ovat hyvällä mallilla. Valtaan on noussut skandaalinkäryinen uusi hallitus ja ihmiset ovat onnellisia. Viimeisinä hetkinään ruotsalaiset pelastivat itsensä. Ei olisi ollut ihme, jos äiti Venäjä olisi romahtanut kulisseistaan takaisin Neuvostoliitoksi ja ottanut valtaansa Ruotsin. Älkää lukijat viitsikö, me tiesimme sen jo aikoja sitten. Ruotsi oli ainut asia, joka on ikinä ollut Neuvostoliiton mielessä.

Me hölmöt kuvittelimme puolustavamme kotimaatamme sotien aikana, mutta valepukuiset neukut halusivat vain päästä Ruotsiin käsiksi. Kertovathan kaikki faktat tästä. Ruotsi on aina ollut vauras ja puolustuskyvytön hinttarimaa. Sellainen paikka on helppo vallottaa ja päästä käsiksi kunnon meritiehen Keski-Eurooppaan, Tanskan kautta Saksaan bisselle ja sitten polkemaan puolalaisia, achtung vai sanoisinko ruki veer?

Luotettavien lähteiden mukaan Ruotsin "sosiaalidemokraatit" olivat pureutuneet vallankahvaan jo niin tukevasti, ettei punakapina ollut enää kaukana. Ties mitä sille söpölle prinsessallekin olisi siinä hötäkässä tehty... Venäläiset eli valepukuiset neukut antoivat jo Ruotsin kommareille merkkejä aloittaa läpihuutokapina, mutta Reinfeldt tuli ja muksi demarit syvälle maan rakoon. Päästyään luotsaamaan puudelimaataan oikein ottein, tulivat pakolliset skandaalit perässä, hmmm, mitään yhteistä noottikriisin kanssa? Ja ketäpä oikeasti kiinnostaa edustajien tv-luvat ja pimeät lapsenhoitajat? Hävetkää!

Eksyin taas pääpointista hyvin kauas, alunperin oli tarkoitus hehkuttaa sitä hienoa tekoa, minkä Ruotsin oikeuslaitos teki kansalleen. He päästivät Carl Bildtin pinteestä ja tekivät selväksi ettei tätä maata tahrita punaiseen vereen. Pohjoismaiset johtajat ovat muutenkin alipalkattuja, kun otetaan vielä huomioon, että kyseessä olivat puolen miljoonan optiot Vostok Nafta-yhtiössä, niin huomaamme nopeiden laskutoimitusten jälkeen kyseisen summan olevan mitätön.

Tämä tapahtumaketju vahvistaa yhden seikan. Kuningasperheen tulisi vetää huumeita. Tarkoitan vain sitä, ettei kenelläkään Ruotsin mediassa voi olla niin tylsää, että pitää kirjoitella jostain uudesta hallituksesta ja heidän lastenhoitajistaan. Kuningasperheen tulisi ottaa ohjat käsiinsä ja örveltää kuin Paris Hilton konsanaan. Lehdistö saisi tekemistä ja ehkä näkisimme livenä tv:stä kun joku niistä urpoista ajaisi betoniporsaaseen ja kuolisi. Älkää moralisoiko siellä ruudun toisella puolella, kyllä minä tiedän miksi te niitä formuloita katsotte.

Suomessakin meidän tulisi havahtua valepukuisen Neuvostoliiton kujeisiin. Onneksi poliitikkomme ovat valppaina näin vaalien alla ja ovat huomanneet, että Venäjää tulee pitää silmällä. He kyllä peittelevät kiinnostuksensa puhtaasti energiapoliittiseksi kiinnostukseksi. Vai mistä muusta kertoo se, että vielä eilen Keskusta oli ydinvoiman uusi uraanipuikko, mutta jo tänään Vanhanen toppuutteli kantojaan yhteisessä väittelytilaisuudessa Niinistöä vastaan. Liput maksoivat 500 euroa, porvarillinen hinta, ei demareille.

Jälleen kerran huomaan eksyneeni aiheesta ja pahoittelen syvästi, mutta hyvä lukija ymmärtää kyllä tajunnanvirtaani. Ja se on totuus.

-Mighty Whitey est. 2003

Ei kommentteja: