keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Jehovat - rappukäytävän HI-virukset

Niin vaikeaa kuin se onkin, niin myönnän asuvani kerrostalossa. En tietenkään omasta tahdostani, vaan käytännön pakosta. Vuokrat ovat asuinalueellani halvat ja omat tontit sitä vastoin kalliita, ainakin omalle tulotasolleni. Toisinaan kuitenkin mielen valtaa vastustamaton halu muuttaa pois.

Muuttaminen on ihmisellä verissä. Talvella tekee mieli muuttaa viikoksi tai pariksi etelään. Muutaman vuoden välein tekisi mieli vaihtaa pysyvästi maisemaa. Omakotitaloissa asuvat kykenevät vastustamaan noita viettejä paremmin, sillä terve järki vastustaa muutosta liikaa. Mistä nämä halut perimmiltään johtuvat?

Osoitan sormella jehovan todistajia. Heidän tiiliverhoiltujen valtakunnansaliensa sisällä puidaan demonisia juonia. He organisoivat ihmisten suurta muuttoliikettä. He hyökkäävät yhteisöihin sisältäpäin ja leviävät kuin muumiotauti omenoissa. Ihmisen saavuttaessa pysyvyyttä, niin sosiaalisessa elämässään, kuin asuinalueellaan. Haistavat jehovat sen heti ja kohdistavat resurssinsa käännytykseen. Vakaita ihmisiä on vaikeampi kääntää puolelleen.

Omakotiasujiin heidän on vaikeampi kohdistaa kasvavia voimavarojaan, mutta onnettomiin kerrostaloasujiin on helpompi penetroitua. Yhdellä ovenavauksella saatavilla on parhaimmillaan satoja asuntoja. Kuvitelkaapa kerrostaloa omana kehonanne, rappukäytävää suolistonanne ja asuntoja elintoimintoina. Ylin asunto on tietysti aivot, ulko-ovi on vaikka penis. Peniksestähän välillä lentää pihalle elämää.

Jos jehova-bakteeri valtaisi suolistonne ja saastuttaisi vaikka sydämen, niin mitä luulette muille elintoiminnoille käyvän? Niinpä. Jehovat saavat yhdellä asunnonvaltauksella talon hallintaansa. Tarvittaessa yhdestä elimestä voidaan vaikuttaa koko kehoon, jotta saadaan muuttovaikutus aikaiseksi.

Lomamatkat etelään ovat oikeasti jehovilta pakoilua. Kuka vittu nyt oikeasti haluaa nahkaansa huvikseen kärventää?

-Mighty Whitey est. 2003

Ei kommentteja: