torstai 15. helmikuuta 2007

Valveuksissani

Nimeni on taas Rudolf Baier tai siis tunnen olevani. Reaktionopeuteni on jälleen äärimmillään ja synapsini ovat aivan väärillä välityspoluilla. Saatan siis nähdä ja kuulla omiani. Tilani on helposti selitettävissä. C-reaktiivisen proteiinin pitoisuus elimistössäni on nimittäin kokenut äkillisen nousun. Siis 90-luvun teknologiaosakkeiden kurssimuutoksiin verrattavissa olevan piikin, ainoastaan päinvastaisen. C-reaktiivinen proteiini(CRP) on tietysti valkuaisaine, ominaisia sen äkillisille pitoisuusmuutoksille ovat bakteeritulehdukset ja kudosvauriot.

En kuitenkaan ole sairastunut tai vastaavaa, olen vain kehoni itsesuojeluvaiston orja. Immunologinen hälytystila on päällä niin aivoissani, kuin kehossanikin. Aivoissani muutoksia näkyy autonomisessa hermostossa ja kehon puolella varaudutaan pahimpaan. Mitä olen siis tehnyt aiheuttaakseni kaiken tämän hässäkän itselleni? Kemiallisia kokeita. Valvoin koko eilisen yön ja univajeen johdosta endorfiinini ovat totaalisen loppu.

Minulla on kotonani kuparisulfaattia(CuSO4) ja olen yrittänyt kaikkeni, saadakseni erilaisia kaasuyhdisteitä ja kuparipäällysteitä aikaiseksi. Todella viihdyttävää ja mielenkiintoista, jos mieli sattuu olemaan 12-vuotiaan tasolla, kuten itselläni. Johtuen epäpuhtauksista ja vääränlaisista työtavoista, olen kärsinyt raskaita tappioita. Minulla on tusinan verran hapettuneita eli pikimustia metalliesineitä. Ikkunalaudallani on juomalasillinen ongelmajätettä, minkä pinnalla kelluu kirkasta kuparia. Miksei se perkele takerru metalliesineisiini, miksei?

Kääriäinen heitti muuten hyviä tänään. Ei ole hänen mielestään tarpeellista jakaa Ruotsin kanssa huolta Venäjän sotilasmahdista ja panostaa kotimaan puolustukseen. Ihan oikein. Jos puolustusministerimme alkaa kuuntelemaan sotahistorialtaan niinkin kokenutta maata, kuin Ruotsia, niin taidan painella Sveitsiin ikuiselle lomalle. Venäjä on kyllä vähän epävarma kortti nykyisin. Heidän kenraalinsa uhkailevat meitä seurauksilla, jos NATO tulee Venäjän rajalle. Putinkin antoi selkeän viestinsä Suomelle, tuli ihan kyynel silmään, muistelin nimittäin noottikriisiä ja se johti Kekkoseen.

Kekkonen oli hieno mies, juodaan pojat tänään yksi hänen muistolleen.

-Mighty Whitey est. 2003

Ei kommentteja: