keskiviikko 28. helmikuuta 2007

Saatanan Stefan minkä teit

RKP:n puheenjohtaja ja ympäristöministeri Stefan Wallin esiintyi MTV3:n tentattavana eilen. Häntä haastateltiin oikein kahden toimittajan voimin, mutta tulosta ei tuntunut tulevan. Kyllä näkyi taas kivan punaisesti, minkä puolueen listoilla ne toimittajien palkanmaksajat ovat.

Eikö tässä pikku järvimaassa oikeasti pääse minnekään demareita karkuun? Ne ovat televisiossa, radiossa ja lehdissä. Voittavat vaalejaan kepulipelillä ja uhkailulla. Penetroituvat ammattiyhdistysliikkeen jokaiselle asteelle. Onneksi edes Elinkeinoelämän keskusliiton kovan luokan kusipäiset hirviporukat tietävät, miten nämä aatteettomat äpärät pidetään kurissa.

Stefan oli huolissaan Sipoon tulevaisuudesta ja vaati, että kansanäänestyksen tulosta noudatetaan. Tämä ei varmasti työväenliikkeelle käy. He haluavat laajentaa etupiiriään reippaasti itään, jotta Helsingin saastat saadaan siististi siirrettyä sinne. Ideana on päästä turvallisesti taksilla linnan juhliin. Wallinille ei edes annettu suunvuoroa tai hänen annettiin vastata puolittain kysymyksiin, kunnes toinen toimittaja puhui päälle ja tiukkasi uuteen kysymykseen vastausta.

Uutislähetyksissä sitten näytettiin pätkää kuinka Stefan saapuu haastatteluun huoliteltuna ja tyylikkäänä. Yrittivät varmaan saada hänet näyttämään riistoporvarilta. Mies oli kansansa puolella ja lämminhenkisempää yhteisten arvojen ajajaa saa hakea. Onneksi MTV3:n tuotantotiimi löysi kylmyyttäkin, Stefan kannattaa seitsemättä ydinreaktoria Suomeen.

Ei, en tehnyt virhettä. Suomessa on jo 5 ydinreaktoria. Kuudes on rakenteilla Olkiluodossa. Valmiita reaktoreita on kaksi Loviisan ydinvoimalassa, kaksi Olkiluodossa ja yksi energiantuotannossakin oleva sijaitsee Espoon Otaniemessä. Suomessa on muuten kaksi ydinvoimalaa, jos termien mukaan mennään. Revi siitä MTV3 ja Yleisradio.

On sääli, ettei vaalipiirissäni ole RKP:n ehdokkaita. Heidän hallituspaikkansa on taattu, he pysyvät pois tieltä. Toivottavasti Sipoon kohtalo saisi heiltäkin monokkelit putoamaan. Vähän väriä heidänkin riveihinsä tarvittaisiin.

Nyt kun RKPstä on ollut puhe, niin mihinkähän se Enestamin näköinen Onnenpyörän juontaja hävisi aikoinaan? Janne Porkka oli hänen seuraajansa ja hänetkin näin viimeksi jollain tulevaisuusmessuilla vetämässä tikanheittoa. Ei tainnut mennä vokaalit jätkällä kovin hyvin kaupaksi.

Jatkamme vaalien puintia etu- ja jälkikäteen. Seuraavana vuorossa Kokoomus eli kuinka pilataan turkulainen nuori.

-Teemu Sikari

Ei kommentteja: