torstai 22. helmikuuta 2007

Salat julki

Liian pitkään Suomessa ollaan pidetty kansaa pimennossa. Hallitus ja suurimmat puolueet ovat käyttäneet meitä hyväkseen, pettäneet kansansa ja nauraneet päälle. Nyt on kuitenki alistettu kansa saanut tarpeekseen. Nöyryytetyistä yksilöistä yksi nousi synkän sumu keskeltä ja vastasi sotahuutoon.

Alpo Rusi, nykypäivän suuri sankari. Tietojensa tai demarien salajuonien vuoksi häneltä riistettiin kaikki. Työpaikka, itsetunto ja yksityisyys. Tilalle tuotiin raskaita oikeudenkäyntejä, häpeää ja epäluottamusta. Nyt on laskun aika ja eräpäivä on mennyt aikoja sitten.

Rusi haastoi valtion oikeuteen ja prosessi käynnistettiin tänään. Valtio saanee kuitata 500 000€:n laskun nöyryytyksestä ja kaupan päälle vaaditaan stasi-listojen julkistusta. Olen samaa mieltä. Listat pitää julkistaa, jotta hakuammunta syyttelyissä loppuu ja todelliset kieroilijat(lue: demarit) joutuvat tilille.

Jossain vaiheessa odotan itse Haloseltakin puuttumista asiaan. Hän tietää, että nimensä on listalla, siitä ei vain varmuutta ole. Halosta yritetään kaikin keinoin suojella ja varmaan ensi viikolla hän sekaantuu julkisesti prosessiin. Kehtaa pitää itseään vielä ihmisoikeus-presidenttinä. Missä olivat niiden virkailijoiden ihmisoikeudet Halosen nuoruudessa, keitä hän kermakakuillaan viskoi. Jos et ollut lesbo aktivisti ja sinulla oli virka, niin varmasti sait maistaa Halosen kakkua.

Olen hengessä mukana Rusi, toivottavasti voitat. Uoti auttaa tarvittaessa varmasti!

-Mighty Whitey est. 2003

Ei kommentteja: