tiistai 6. helmikuuta 2007

Smashing pumpkins

Jess. Suomen poliisi näyttää jälleen hipeille kaapin paikan. Smash ASEM-mielenosoitus johtaa 86 rikosepäilyyn. Ainoastaan 39 tapausta selvisi pelkällä esitutkinnalla. Rikosnimikkeiden joukossa oli mm. virkamiehen väkivaltaista vastustamista, ampuma-aserikoksia ja jopa väkivaltaista mellakkaa.

Kun mielenosoitukseen valmistauduttiin ja hippijärjestöt(lue: vasemmistolaiset) kokosivat rivejään. Liimailtiin kadunvarsiin mustavalkoisia tarroja, joiden viesti oli nykyaikainen versio punakapinaan yllyttämisestä. Demokraatteja ei tämä hippien hömppä kiinnostanut. Päinvastoin, olen varma, että sosialidemokraattinen puolue toimitti salaa pesäpallomailoja näille hipeille, kuten jenkit toimittavat infrapunaohjuksia rättipäille. Oma etu oli pelissä.

Demarit voisivat sitten mellakan jälkeen nousta sankareiksi, kun pelastavat tilanteen, joka on revennyt hallinnasta. Keskustalla oli kuitenkin paremmat tiedustelijat kentällä ja maan alla synkissä kellareissa laadittiin taistelusuunnitelmaa. Keskustan kätyrit olivat ottaneet Seppo Nevalan ja kumppanit mukaan piiriinsä. Tehtävä vaikutti mahdottomalta, mutta poliittisen taistelun vuoksi he olivat valmiita ottamaan riskejä.

Päivä koitti aurinkoisena ja idästä puhalsi punaisen tuoksuinen tuuli, ASEM-kokous oli alkamassa. Hallituksen demokraattinen siipi naureskeli partaansa ja varmisteli, ettei mikään yhdistäisi heitä tulevaan kaaokseen. Keskustalla taas ei naurettu, he tiesivät, että lähitunnit olisivat työtä ja tuskaa, jotta Suomi selviäisi mahdollisimman arvettomasti. Ensimmäinen liike oli jo tehty. Ennennäkemätön joukko polisivoimien edustajia ilmaantui kaduille ja pääkaupunkimme keskustaan huolehtimaan päivän sujuvuudesta.

Demokraattinen siipi ei ollut ajatellut, että Suomestakin löytyisi poliisivaltion aineksia. Päivä sujui erittäin rauhallisesti ja satoja naamioituneita, aseistautuneita ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena olevia saatiin kiinni. Pieni teko porvareilta, iso kuoppa demareille. Välittömästi poliisien tehdessä tehtävänsä huolella ja estettyään suuremmat mellakat, alettiin parkua ihmisoikeuksien ja sananvapauden perään. Voi teitä pikku kurpitsoja. Sananvapaus teillä on, ihmisoikeudetkin saitte pitää, ikävä kyllä. Mene hakkaamaan kepillä poliisia ja huomaat miten iso keppi valtiolla on.

Nyt media parkuu, kun ihmiset saivat tuomioita. Siis ihan rikoksistaan ansaitsemiaan tuomioita. Luuleeko siellä mediassa joku, että jos muutkin tekevät tyhmyyksiä, niin siitä tulee jotenkin laillista? Totta on, että saartoihin joutui muutamia viattomia ihmisiä, mutta miten viaton ja fiksu olet, jos on aivan pakko mennä kusemaan sähköaitaan? Ehdotan lisää valtuuksia poliisille ja lisää laillisia syitä lyödä vegaaneja pampuilla.

-Mighty Whitey est. 2003

Ei kommentteja: