keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Tekopyhä ristiretki

Juntta pitää Salvador Dalin tauluista, mielipiteistäänkin näkee, että realismi ei kuulu kaverin sanavarastoon. Tarkistamalla lähteesi ja lopettamalla "mutu"-tiedon levittämisen, näkisit sinäkin roikkuvien kellojen takaa oikeaakin sanomaa. Kokoomus ei koskaan luvannut 500€ lisää hoitajille. Kyseessä oli konditionaalimuoto, pitäISI antaa, JOS olISI, demarit kuitenkin vetivät kassan tyhjäksi ja valtion velka lyheni koroillaan. Kokoomuksen puoluesihteerin kömmähdyksiin en halua puuttua, sen verran hävettää itseänikin hänen korkealaatuinen typeryytensä eli siinä olit Juntta oikeassa.

Se mitä hoitajien palkkoihin muuten tulee, ei voida Kokoomusta millään muotoa edes leikillään syyttää. Heidän palkkakuoppaansa on jo vaaleissakin todetut kolme syytä: demarit, demarit ja demarit. 12 vuotta hallituksessa suhdanteiden hoidellessa työttömyyttä ja punasten veljien valvoessa mediaa. Mitään ei tehty, koska ei tarvinnut. On turhaa syyttää puolueellista mediaa Kokoomuksen menestyksestä, mietipä muutaman kerran, minkä väriset langat ohjaavat marionetteja niin Sanomatalossa kuin Isossa pajassa.

Aamulehti on luku sinänsä, mutta se ei kosketa sivistynyttä Suomea, ainoastaan Tamperetta ja sen lähialueita. Hoitajien pitäisi tyytyä 15-16% palkankorotuksiin. Äärettömän fiksu hoitaja voisi myös ymmärtää, että järjestäytyisi uudestaan uuteen liittoon ja unohtaisi ikuiset Tehyn tehottomat työtaistelutoimet. Moraalittomampaa porukkaa saa hakea. Sitäpaitsi palkkaa saa 1,2% enemmän liittymällä tasa-arvoiseen ns. Loimaan kassaan. Yleissitovuus takaa edut ja idiotteja Tehyyn löytyy jatkossakin juuri se tarvittava määrä.

Mielestäni voisi aina alentaa vähäsen hoitajien palkkoja, kun he töppäilevät. Julkisuudessa kun näitä tapauksia alkaa näkyä ja kuulua. Insuliinisurmat ja Superilaisten kiusaamiset. Isot pahat Tehyläiset alkavat omiaankin vainoamaan, upeaa esimiesaseman väärinkäyttöä, sanoisinko peräti naisille ominaiseksi. Palkkauksen voisi laittaa telemarkkinointialoilta tuttuun tulosjärjestelmään, kun saa päivässä sata vanhusta käytettyä kusella ja vaihdettua vaipat, pääsee toiseen palkkaluokkaan. Itse käyn yksityisellä, koska haluan nopeaa, asiantuntevaa ja iloista huolenpitoa. En happamia, kiukkuisia, elämäänsä kyllästyneitä ja rumia kotkia.

Vai punamultaa vielä. Tekstiviesteilläkin voi tehdä ulkopolitiikkaa, mutta veropetokseen tarvitaan jo Keskustalaiset kengät. Puhumattakaan Heinäluoman vaalilupauksista, syö häränlihaa ja väittää tulleensa toimeen työttömyyspäivärahalla. Näin meillä ay-liikkeessä.

-Teemu Sikari


P.S. Valtion velan korkoa on maksettu 1990-2005 yli 58 miljardia euroa. Se on sitä parlamentarismia.

Ei kommentteja: