perjantai 2. maaliskuuta 2007

Monokkelijengi - nuorisomme vitsaus

Rehelliset yrittäjät ovat maamme toivo. Ne pienten ja keskisuurten firmojen raatajat, jotka joka päivä elävät varsinaisessa tulospalkkausjärjestelmässä. Ikinä ei tiedä koska työsuhde menee poikki. He äänestävät kiltisti vakaumustensa mukaan ja toivovat edes pientä ymmärrystä, vaikka yksinään pyörittävätkin natisevia palkansaajia.

Kokoomuksella ei heidän kanssaan ole mitään tekemistä. Yrittäjille pitäisi olla heidän etujaan ajava puolue, mutta nyt näyttää siltä, että monoa tulee vasemmalta ja oikealta. Nyt nämä karjaakin alempiarvoiset yrittäjä, ovat joutuneet ensi kertaa sitten lamavuosien, siirtymään nöyrästi kepulaisen mafian piiriin. Vaihtoehtoja ei ole.

Ennen Kokoomuksessakin oli veren, hien ja kyynelien kastelemia miehiä. Nykyisin siellä näkee pöyristyneitä seurapiirirouvia, joilla ei ole arkisin muuta tekemistä, kuin parittaa kissojaan ja lapsenlapsiaan sopivan aatelisesti. Elintasoa on, muttei rahaa maksaa sitä. Kokoomus kusee vanhojen perinteikkäitten arvojensa päälle ja alkaa leikkiä sosiaalitanttaa demarien kanssa. Missä ovat ne hyvät miehet? Holkerit ja muut kovat jätkät, ketkä pystyivät kovassa lamassa vittuilemaan köyhille. "Syökää silakkaa", sanoi Holkeri köyhille, kun ruokavinkkejä halusivat.

Näiden Kokoomuslaisten lapset ovat omaksuneet kyllä jotain arvoja. Leikkivät tukirahoineen suurporvaria Lacoste-pikeineen ja pursiseurojensa jäsenkorteilla. Pennut laitetaan jo nuorena vaikka mihin pikku-vapaamuurareihin, jotta hekin tuntisivat olevansa tärkeitä. Kutsun niitä nuoria pellejä yhteisesti turkulaisiksi. Siellä niitä wannabe-Wallenbergejä riittää. Joka jätkällä on tukassa liima, kuin Ghostbustersien Slimer jaksaisi ikinä erittää. Pistetään satanen sileäksi baarin blackjackissä ja sanotaan kavereille kovaan ääneen aamulla, että kasinolla meni.

Sitäkö se Kokoomus halusi. Sellaisia luotaantyöntäviä itseironisia säälipusseja, ketkä eivät ole huomanneet, että kokoomusnuorten kannanotot ovat pelottavan usein identtisiä vasemmistonuorten kanssa. Eipä näiltä tolloilta paljoa voikaan odottaa, kun kuuntelee heidän epätoivoisia yrityksiään pratata svenskaa stockan kassalla. Jaa, de gjorde jag.

Kokoomuksen pitäisi lakata se valuminen demarien leiriin ja alkaa haalimaan yrittäjiä takaisin leiriinsä. Korjaantuisi vaalirahoitukset ja saataisiin niille SAK:n ja demarien vaalimainoksille jonkinlaista todellisuuspohjaa. Konekiväärillä pitäis lahdata ne ruikut turkulaisrunkkarit, isi osta mulle sitä ja tätä, ni musta tulee isona yvitysjoftaja... Nöf nöf nöf nöf ,uiiiiii.

-Teemu Sikari

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuka idiootti tätä blogia käy mainostamassa quakenetissä? perkele

Anonyymi kirjoitti...

Niin, pysykööt ne vitun nörtit omilla sivuillaan. Tuskin niitä kiinnostaa asiat jotka eivät liity irkkaukseen tai muuhun paskaan mitenkään. Tai en tiedä, minulla kun on muutakin tekemistä kuin olla netissä 24/7 ja juoda colaa niin että hammaslääkäri huutaa hoosiannaa. jumalauta

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä bonez... Sä oot äijä! Äitis häpee sua, niin mäki. Painu takaisin sinne hehkuvien monitorien maailmaan ja syö vähän tuoretta pullaa, jos vaikka tukehtuisit.