sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Rauma on paska paikka

Kitukränn. Kuka tälläistakin nähtävyyttä jaksaa mennä katsomaan?










Kouri-ryhmä vietti perinteisiä kesäpäiviään 30.6.-1.7.2007 Raumalla. Aluksi kaikki vaikutti aivan täydelliseltä, ilma oli kaunis ja jälleennäkemisen riemu mittaamaton. Käyskentelimme rauhallisin elkein pitkin kaupunkia ja päädyimme levähtämään Otan kentälle heittelemään amerikkalaista jalkapalloa ja ottamaan aurinkoa. Matkalla koimme myös epätasa-arvoisemman sukupuolen himokkaita katseita ja huonoja iskuyrityksiä heidän puoleltaan.

Jatkoimme kentällä oleskeltuamme matkaa takaisin hotellille, missä sauna piiskaisi kauniisti päivettyneitä kehojamme kuumin höyryaalloin. Harvasanainen ja hiljainen joukkiomme oli kokonaisuudessaan oikea ilonpurkaus Rauman kaupungille, sillä kävimme paikallisessa Spar-marketissa ostamaan yhdet oluet mieheen. Toimme näin runsaasti rahaa Raumalle, ikään kuin kiitoksena yhteisölle.

Olimme vielä iloisia ja epätietoisia siitä, että fiiliksemme tultaisiin pilaamaan törkeällä tavalla. Olimme juuri ottaneet joukkiostamme ihanan ryhmäkuvan, jotta voimme 78-vuotiaina muistella, mihin lonkkamme hyvinä päivinä kykenivätkään. Tällä välin meistä oli tehty kansalaisaloite poliisille. Rauman paska logiikka lähetti peräti 3 maijaa "häiriköivän nuorisojoukon" perään ja tarkkailemaan toimintaa. Meidät löydettiin hyvin nopeasti upeasti hohkaavan karmamme myötä. Kaksi joukkiomme jäsentä otettiin auton kyytiin niin, että ihmisoikeudet oikein paukkuivat kilpaa sikaosaston ovien kanssa.

Poliisiasemalla ystävämme olivat kuitenkin ovelalla taktiikallaan neuvotelleet pelkän varoituksen "katujuopottelusta" ja yleisestä häiriköinnistä. Vittu mitä paskaa. Missä olivat konkreettiset todisteet ja David Caruso? Olihan paikalla kuitenkin murhattu yksilönvapaus. Voiko poliisi menetellä ihan huvikseen näin? Kuka tästä kaikesta vastaa ja kenen muroihin minun nyt kuuluu kusta? Rauman Cumuluksessa oli muuten oivia suklaamuroja aamiaisella. Kiitos niistä ja anteeksi aiheuttamamme ylimääräinen vaiva. Rauma on paska kaupunki, ensi vuonna Kotkaan, Raaheen tai ruotsinlaivasimulaattoriin.

Tää ystävyys ei raukene, vaan kestää ainiaan.
On suuri silloin riemumme, kun jälleen kohdataan.
Tiet kauas voivat loitota, jää muistot sydämiin.
Siis vielä kiitos kaikesta ja terve näkemiin.


-Teemu Sikari

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Matkalla koimme myös epätasa-arvoisemman sukupuolen himokkaita katseita ja huonoja iskuyrityksiä heidän puoleltaan."

:'DDDD

Anonyymi kirjoitti...

Ensin mies poraa tannerista kuinka se valitti oltuaan syyttömänä putkassa ja nyt itse poraa samasta asiasta... voivoi...

Kouri-ryhmä kirjoitti...

Nyt kun vielä kerrot, että missä on porattu tannerista... Asiayhteyskin on vähän eri, vitun punikeille nyt saa tehdä mitä lystää.

-Sikari