keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Kolmas maailmansota...

Tästä se nyt sitten lähtee. Viron pitäisi itse ratkoa ongelmansa lapsellisen Venäjän kanssa, mutta koko Euroopan pitää näemmä alkaa uhoaminen itseään vahvempaa vastaan. Venäjä on tottakai osoittanut lapsellisuutensa todelliset rajat antamalla mielenosoittajille vallan kohdistaa kiukkuansa lähetystöön. Eivät taida tyhmät huligaanit ymmärtää mihin saattaa pieni Ruotsin lipun repiminen johtaa.

Venäjän tulisi nyt itsekin miettiä, mihin oikein provokaatioillaan pyrkivät. Eikö patsasasiassa kuitenkin mennä vähän liian pitkälle, jos lähetystön työntekijät evakuoidaan Ruotsiin? Suomi onneksi pitää linjansa ja tuomitsee Venäjän toimet, silti sekaantumatta asioihin yhtään enempää.

Huippukokouksen siirtäminen olisi jo merkki vakavemmista ongelmista. Poliitikkojen tulisi kaikkien mennä syvälle itseensä ja miettiä mitä oikein räyhäämisellään aiheuttavat. Loppujen lopuksi kyse on niin mitättömistä asioista, ettei niitä kadunmieskään oikein ymmärrä. Tietenkin tämä on kova pala purtavaksi Venäjälle, joka kynsin hampain antoi itsenäisyyden Virolle. Muut valtiot kun eivät näin nopeasti irtaantumisensa jälkeen ole sille uhitelleet. Suomellakin keskisormi nousi vasta Kekkosen jälkeen ja hänen ansiostaan.

Toivotaan nyt kaikki, ettei kolmatta maailmansotaa tule patsaan vuoksi ja jos tulee, niin voin itse evakuoitua hyvissä ajoin Tukholmaan. Olisihan se hienoa päästä näyttämään Venäjälle, että nykynuorista on muuhun kuin videopelaamiseen. Venäläiset uhkasivat muuten taannoin Suomeakin kunnon YYA-hengessä, jos NATO tulee sen rajoille. Missä on U.K.K kun häntä tarvitaan? Liityttäisi nyt nopeasti sotilasliittoon ja tehtäisiin se mikä jäi talvisodassa kesken, Venäjästä siirtomaa 2007-projekti!

-Teemu Sikari


P.S. Tämä on virallisesti kouri-ryhmän sadas kirjoitus, lähettäiskö yhdelle?

Ei kommentteja: