lauantai 5. toukokuuta 2007

Virosta center of the European Union

Viro on historiaansa suivaantuneena antanut neuvostoaikana pystytetylle pronssipatsaalle lähtöpassit alkuperäiseltä paikaltaan Tallinnan keskustasta. Muistomerkki on epäinhimillisesti siirretty Tallinnan sotilashautausmaalle. Patsaan symbolinen arvo on valtava ja Viro on keittänyt teollaan kunnon sopan. Ei riitä, että Viro käy kiistaansa Venäjän kanssa, Viro vaatii myös muita EU-maita Venäjän vastaisiin toimiin! Hyi hyi, syökää itse soppanne!

Virolla on munaa vaatia muita EU-maita rinnalleen Venäjää vastaan, mutta eikö tämä edellyttäisi, että Viro olisi aikoinaan sopinut patsaan siirrosta yhdessä muiden EU-maiden kanssa? Tai miksei Viro keskustellut siirrosta Venäjän kanssa, jotta konfliktit olisi vältetty? Viron toiminta on itsekästä, joka saattaa muut EU-maat vaaralliseen välikäteen: puolustaako pikkumaista Viroa vai välttääkö kolmas maailmansota pysymällä väleissä voimakkaan ja pientäkin kimmoketta sotaan janoavan Venäjän kanssa? Totuushan on, että itsensä uhatuksi tunteva Venäjä voittaisi sodan mennen tullen, koska me kävelemme liittojemme kanssa yhäkin lapsenkengissä. Vaikka meillä on EU ja NATO, niin puolustusikäisten keskuudessa armeijaa pidetään pakollisena jaksona elämässä, jossa kuitenkin opitaan lähinnä kierrättämään komppanian ainoaa porno-lehteä.

Viron aiheuttaman vaaratilanteen myötä heitä on rangaistava koko EU:n voimin: siirrettäköön Viro EU-maiden yhteiseen omistukseen! Maa on mitättömän pieni pläntti, joten siinä on ainesta Euroopan Unionin keskukseksi, kansainvälisemmin the center of the European Union. Maa olisi yhteinen keskusteluareena, missä EU:ta koskevat päätökset tehtäisiin ja yhteiset sumpit keitettäisiin. Yhteinen maa-alue antaisi täydet mahdollisuudet EU:lle sulautua yhdeksi suureksi yhteisöksi. EU:n parhaaksi olisi, että virolaisia rangaistaisiin ajattelemattomasta muistomerkin häpäisystä ja muiden EU-maiden vaaraan saattamisesta karkottamalla heidät kotimaastaan. Virolaisille kyllä riittäisi ottajia maissa, missä työvoimapula jyllää.

Yhtään virolaista ei jäisi vaille tehtävää, sillä EU-maihin halvaksi työvoimaksi kelpaamattomat voisivat antaa panoksensa hyvälle tulevaisuudelle: heidät tulisi hukuttaa Suomenlahteen. Viro on aiheuttamallaan jupakalla luonut loistavat mahdollisuudet värikkäämmän historian kirjoittamiselle. Voin kuvitella jälkipolviemme riemua historian oppitunneilla; tylsä kausi Hitlerin jälkeen olisi vihdoin ohi, kun sivistyneen 2000-luvun aikaan virolaiset hukutettiin epärehtiydestä EU:ta kohtaan. Tilanne olisi ihanteellinen myös medialle, kirjoitettavaa ja uutisoitavaa riittäisi ainakin pariksi viikoksi ja Matti Nykänen saisi hengähtää edes hetken! EU:kin osoittaisi päämääräisellä ja jyrkällä toiminnallaan vihdoinkin olevansa muutakin kuin kaunis nimi ja yhteinen raha.

Toisaalta virolaisten karkottaminen kotimaastaan voisi olla myös vastaus Euroopan heikkenevään matkailuun: Viron kokoinen maa-alue olisi oiva ja erilainen matkailukeskus. Parhaaksi ja vetovoimaisimmaksi nousee tietenkin Disneyland, joka tarjoaisi lapsille paljon enemmän kuin vanhempien halvan viinan noutoreissut Tallinnaan. Ideoita uuteen ja uljaaseen Disneylandiin voisi ottaa Simpsonien Tikku ja Takku-maasta, jossa vanhemmatkin oltiin huomioitu erinomaisesti omilla aktiviteeteillään.

Virolaisten tulisi huomata, että sooloilu ei kannata EU:ssa: heidän pienen pienelle maapläntilleen keksitään kyllä käyttöä, joka on vielä parempimaineisempaa kuin heidän nykyinen viinaan ja halpaan seksiin pohjautuva kulttuurinsa.

Prinsessa Setelistringit <3

P.S.Tekstini on syntynyt huomattavassa pelossa Venäjän toimia kohtaan. Kiitos Teemulle rohkaisusta ja huomattavasta kehityksestäni kirjoittajana!

Ei kommentteja: