keskiviikko 9. toukokuuta 2007

Presidenttifoorumi

Perkele. Eilen katselin televisiosta presidenttifoorumia. Arvokas ja hieno tilaisuus, mukavaa ajatustenvaihtoa puolin ja toisin. Yhden epäkohdan kuitenkin löysin, presidenttinä oli ällöliberaali vakaumuksiaan peittelevä vasemmistotantta. No, eipä arvioida ihmisiä pelkän sisimmän avulla, ei se kaunista katseltavaa ulkoisestikaan ollut.

Mihin kaikki aika presidenttifoorumissa meni? Kanerva kertoi seikkaperäisesti uudesta hallitusohjelmasta, puuttuen etenkin liittoutumattomuuden poistumiseen sanana, kun kerran demarit meinasivat sen vuoksi housunsa kastella. Tasavallan presidenttiä kuitenkin kiinnosti vain suomalaisen median tutkiminen ja sen toimien vertailu patsaskiistan tiimoilta muihin euroopan medioihin nähden. Vittu. Eikö ollut mitään tärkeämpää?

Itä-Euroopassa oli järkyttävä kriisi ja jälkipeli on vielä käynnissä. Halosta vie eteenpäin vain asioihin sekaantuminen rooliinsa sopimattomalla tavalla ja jonkun median toimien tutkiminen, mikä on muuten ihan itsestäänselvyys. Historioitsijat ja muut analyytikot hoitakoot sen. Halonen voisi keskittyä vaikka pr-hommiin, avaisi Euroviisuja tai edes jotain. Antakaa Kanervan hoitaa se poliittinen puoli ulkomailla, kun sen näyttää hallitsevan jo parin kuukaudenkin perusteella. Anna mennä Pillu-Ile!

Tahtoisin saada uuden identiteetin ulkomailla ja vapaalippuja jalkapallo-otteluihin. En kestä sitä, että aina saa hävetä maamme pr-johdon toimia, tarkoitan siis presidenttiämme. Koivisto ja Ahtisaari ovat molemmat tahoillaan piiloutuneet ja asettelevat irtoviiksiä naamalleen, kun samainen titteli heitäkin leimaa. Kiitos hameväelle tästä mainiosta tajuamisenne osoittamisessa, ens vaaleissa ette sitten äänestäkään enää. Sano nyt sinäkin Juntta Gran jotain.

-Teemu Sikari

Ei kommentteja: