tiistai 8. toukokuuta 2007

Turkki on murhattava

Turkkia ei todellakaan pitäisi hyväksyä EU-maaksi. Ranskan uusi presidentti toivottavasti pitää ne haaveet kyseiseltä maalta aisoissa. Turkin kuulusi anoa mieluummin vaikka jotain Namibian kunniakansalaisuutta tai vaikka hilata valtiollisen perseensä vaikka Aasiaan. Turkista ei ikinä tule tärkeää kauppakumppania kenellekkään.

Valtion ykkösvientituote on taiwanissa tuotettu "turkkilaisrihkama" ja myyjät haisevat hienkyllästämälle ulosteelle. Missään muussa maassa ei suomalaisnaista raiskata suuremmalla varmuudella. Sitäpaitsi EU:lla on jo oma maa sukupuolitautien levittämiseen, sitä kutsutaan Viroksi. En ymmärrä, mikseivät muutkin EU:n maat jo ymmärrä, että ei kannata ottaa paskoja maita elätettäväksi ja hyysättäviksi.

Olli Rehn voisi pitää tietämättömän päänsä kiinni asioista, joista ei mitään ymmärrä. Ollin mielestä pitää varoa ettei Turkin kansallismielistä porukkaa pidä lietsoa entisestään. Niin. Onhan se huomattu, että väkivaltaista lasta kannattaa yllyttää ja hyysätä loputtomiin. Turkilla on jo valmiiksi kiistoja Kyproksen kanssa ja tulevissa Turkin vaaleissa puhuttaa ainoastaan niiden rehellisyys.

Älkää nyt jumalauta väittäkö, että siinäpä meille hyvä jäsenvaltio. Mikäs turkkilaisen euron kolikon kääntöpuolelle sitten tulee? Basaari vai käsiinhajoava laser-pointteri, molemmat kansallisylpeyksiä. Haista Turkki paska. Tänne et tule.

-Teemu Sikari

Ei kommentteja: