keskiviikko 23. toukokuuta 2007

Markkinavoimia tapaamassa

Antti Herlin on Pro-lehden mukaan tavannut Markkinavoimat. Olivat kuulemma sellaisia ihmisiä ketkä hoitavat toisten asioita.

Ilmeisesti Markkinavoimat asuvat ulkomailla sillä Suomessa on totuttu pitämään huoli vain omista asioista. Liäksi Lapinlahden lintujen kappale "Mun puutarhassa" todistaa Markkinavoimien olevan muualla kuin laulajan tiluksilla.

Herlin oli saanut markkinavoimilta vain 40 minuutin audienssin ja sekin aika piti käyttää tylsään vakuuttelun omistamansa yrityksen puolesta. Kyllä se hermostuttaa isoakin herraa. Tietysti kun Markkinavoimille puhua pitäisi. Mahdollisesti Herlin on kuullut tarinoita kuinka torpparit ennen sotia viljelysmaitten laajentamista hattu kourassa pyytelivät.

Herlin olisi voinut kertoa paljon herkullisia yksityiskohtia Markkinavoimien kotoa. Tarjottiinko Markkinavoimilla kahvit vai tuliko KONE Oyj:n isäntä parahiksi päivällispöytään? Oliko naisia paikalla ja näkyikö pikkumarkkinavoimia kuten pohjoismaista pörssiä jaloissa pyörimässä?

Allekirjoittanut olisi varmasti tehnyt protokollavirheen ja pyytänyt Markkinavoimat poseeraamaan samaan kuvaan. Lisäksi olisin pyytänyt markkinavoimat mökille saunomaan ja tutustumaan toisiimme. Jaa miksikö? no siksi että seuraavilla tapaamiskerroilla voisin seppokääriäismäisesti tupakkaa sytytellen kysellä Markkinavoimilta; mitäpä kuuluu glopaaliin kapitalismiin?

-Juntta Gran-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei taida olla alunperin Juntta oma tekstisi, vai ihanko olet itse sen luonut?

Kouri-ryhmä kirjoitti...

Itse olen tekstin luonut.

-Juntta Gran-

Anonyymi kirjoitti...

Jaa.. Mitenhän oli sellainen harhakuva, että olisin lukenut saman tekstin aikaisemminkin. Onko tämä sama kirjoitus ollu jossin muuallakin esillä?

Kouri-ryhmä kirjoitti...

Arvon anonyymi voi myös ensin perehtyä asioihin, ennenkuin tuikkaa soihdun noitaroviolle. Huomannet varmaan itsekin, että kirjoitus on tehty päivän varoitusajalla Pro-lehden ilmestymisestä(kaikki me kuitenkin hankimme ko. lehden aina käsiimme, eikö?). Juntta on todella itse kirjoittanut tekstinsä, muutoinhan plagiointi olisi nopeampaa kuin Backmanilla konsanaan, saatanan demari sekin.

-Teemu Sikari

P.S. Pro-lehden löydät ainakin demarien puoluetoimistolta.