maanantai 19. maaliskuuta 2007

Ding dong, paha noita kuollut on

Kiitos Suomen kansa. Teille kaikille, ketkä kävitte äänestämässä saatanaa vastaan, tahdon välittää lämpimimmän kiitokseni. Laskettujen ennakkoäänien julkaistuttua, oli tappiomielialani mitä suurin. Miten suomalaiset saattoivat päästää demarit jälleen vallan kahvaan? Onneksi kauhuskenaario oli totta vain hetken verran.

YLEn ennustuksen kääntäessä tilanteen täysin päälaelleen, olisin maksanut mitä tahansa taulusta, mihin Heinäluoman ilme olisi ikuistettu. Tuloksen varmistuttua lopulliseksi ja porvari-ylivoiman nöyryytettyä pientä demaria, soitin ystävälleni. Ystäväni kanssa koimme sanoinkuvaamatonta riemua, paha noita oli kuollut. Ystäväni ihmettelikin, miksei MTV3n Max-kanavalle lanseerattu ohjelmaa, missä näytettäisiin pelkästään Heinäluoman pärstää. Minä ainakin katselisin.

Demarien pudottamisen lisäksi, on minulla paljon muutakin juhlittavaa. Demarit joutuvat nyt puolueensa sisällä todelliseen puukotuspeliin. Sehän on heille tuttua, vaalitkin hävittiin lähinnä omien toiminnan vuoksi. Juhantalokaan ei tällä kertaa päässyt eduskuntaan, vaikka ei järjen mukaan koskaan sinne pääsyä ole ansainnutkaan. Cronbergiä nöyryytettiin pahemmin, kuin Mustakaapua sarjakuvissa. Cronberg antoikin lausunnon välittömästi, että vaalijärjestelmää pitäisi uudistaa. Ai, miten? Niin että vähemmän ääniä saanut pääsisi eduskuntaan? Ime tappiota vitun piilodemari.

Leena Luhtanen sai ansionsa mukaan porttikiellon eduskuntaan ja Saarelan Tanjalla tuskin on enää mitään asiaa ministeriksi. Voi miettiä itsekseen, että kannattiko touhuta hallituksessa oman perseen puolesta ja kusta tekijänoikeuslailla omien äänestäjien silmään. Miedon Juhasta en sano mitään. Olen sanaton.

Jos nyt hallituspohjaa mietin, niin Keskusta, Kokoomus ja RKP ovat oikeita muodostamaan sen. Vanhasesta pääministeri, Saulista valtiovarainministeri tai puhemies. Laitoin tänään pikkutakin päälle, minkä rinnukseen löysin Niinistön "Pressan kaveri"-pinssin viime vaalien ajoilta. Hieno päivä olla kapitalisti.

Kiitos vielä kerran suomalaiset, monesti olen menettänyt uskoni teihin, mutta tällä kertaa rakastan teitä. Erityiskiitos myös Kansalliselle Kokoomukselle, ilman teitä, en olisi saanut haluamaani demarien nöyryytystä. Imekää sitä Kemin kaupunki.

-Teemu Sikari

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno kirjotus. aivan samaa mieltä.

Kouri-ryhmä kirjoitti...

Kiitän.

Anonyymi kirjoitti...

Hallelujaa