tiistai 27. maaliskuuta 2007

Kuinka äkäpussi kesytetään

Antti Rinne, Toimihenkilöunionin puheenjohtaja ja AKT:n entinen lakimies. Olin aikoinaan tyytyväinen puheenjohtajavalinnastasi. ERTOn isomahainen mönkijäinen oli täydellinen vastus umpifeministiselle vastaehdokkaalle. Rissasen kiekuva vasemmistofeministinen puhetapakin oli osasyy murskatappioon.

Voisi Rinteen-setä pikku hiljaa ymmärtää, että ei se työnantaja ole mikään arkkivihollinen. He antavat meille töitä, he ruokkivat meidät, he maksavat asuntolainamme ja me itkemme tulospalkkioiden perään. Heti kun aikakone keksitään, niin tiedän kyllä kuka lähtee muna pystyssä mellakoimaan 60-luvulle, vitun idiootti. Heti valinnasta lähtien, on Rinne TU:n sisäisissä seminaareissa lupaillut ties minkälaisia lakkoja. Maha pystyssä ja katse kahvista lasittuneena.

Sittenkun niitä lakkoja järjestetään, niin laittomiahan ne ovat olleet. Viimeisestä liitto maksoi 60 000 euroa. Arvatkaa kuka sen maksaa? Jäsenetpä hyvinkin. Yhteisvastuullisesti summa ei näy, eikä kuulu missään, rivijäsentä ei siis vituta. Onneksi Stora Enson fiksut sedät keksivät rangaista myös niitä idiootteja, ketkä lähtivät laittomaan lakkoon mukaan.

Heillä ei todellakaan ole mitään oikeutta tulospalkkioihin. Samat tyypit ketkä ovat joka lakossa mukana, eivät tee työskennellessäkään töitä. Heidän sairaspoissaolonsa hipovat raja-aitoja ja luonteeltaan ovat muutenkin demareita. Yritä tässä nyt rakentaa parempaa tulevaisuutta, kun suuret ikäluokat elävät vielä jossain punakaarti-ajoissa ja kiukuttelevat, kun eivät saa sitä ja tätä ja tuota. Pokemon-sukupolvikin kiukuttelee vähemmän, jos Pikachu-korttia jää saamatta.

Rinne, olet pelle, mene itseesi. Toimihenkilöunioni, olet epäonnistunut kaikessa, toivottavasti konkurssi odottaa. Nuoria ette ainakaan saa nykyisellä systeemillänne millään mukaan.

-Teemu Sikari

Ei kommentteja: