maanantai 12. maaliskuuta 2007

Kiintiöläski-teoria


Olen useasti erilaisissa miesseuroissa kuullut harmitteluja, kuinka vastakkainen sukupuoli dominoi pariutumisasioissa. Pitkän pohdinnan jälkeen, olen kuitenkin vakuuttunut miesten itse hakeutuvan kyseisenlaiseen asemaan.

Anniskeluravintolassa miehet yleensä noudattavat Adam Smithin 150 vuotta hallinneita taloustieteen teorioita. Näiden teorioiden mukaan jokaisen tulisi vastata vain omasta menestyksestään. "Näkymätön käsi"-teoria on kuitenkin Smithiltä niin edistynyt, etten puutu nyt siihen.

Ylläoleva kaavio kuvaa täydellisesti, kuinka 6 urosta saa määrällisesti eniten penetraatioita aikaan sosiaalisessa kanssakäymisessä. Kuvassa on anniskeluravintola ylhäältäpäin, HP on herutuspöytä, KP on kulmapöytä, H on hyökkääjä, P on puolustaja, MV on maalivahti, KB on kaunis blondi, BK on blondin kaveri ja KL on tietenkin kiintiöläski. Punaiset viivat indikoivat kohdetta ja siniset viivat indikoivat minne kohde viedään.

Kiintiöläski-termi pitänee myös lukijalle avata. Olette varmaan huomanneet, kuinka kauniit blondit hakeutuvat rumien ja paksujen tyttöjen seuraan, näyttääkseen itse hehkeämmiltä. Ruma ja paksu kaveri on myös oiva suoja. Ystävyydestä suuressa kiitollisuudessa oleva ruma kaveri, tekee mitä tahansa kauniin ystävänsä eteen. Miettikää niitä tuhansia kertoja, kun olette meinanneet saada, mutta blondin läski kaveri vetää päädyt ja blondin hoivavietti herää. Kaunis blondi huolehtii kaveristaan ja vaikka taluttaa hänet hyttiin/kotiin, kaveri tulee aina ennen uroksia.

Ongelmaan on kuitenkin ratkaisu. 6 urosta vastaan 6 naarasta, mukaan on laskettu 4 blondin hännystelijää. Naaraat liikkuvat suurissa laumoissa, kun taas miehet hajaantuvat välittömästi saatuaan tuopin käteensä. Onnistumisen takaamiseksi taktiikka tulee kerrata ennen ravintolaan astumista ja roolit sovittava. Herutus on joukkuepeliä molemminpuolisesti.

Ensin määritellään pelipaikat ja roolit. Yhden uroksen pitää uhrautua maalivahdiksi. Maalivahdin tehtävänä on ensimmäisenä blokata kiintiöläski ja pitää huoli, ettei hän juo liikaa. Joukkueen muilta jäseniltä on sopivaa tarjota koko ilta maalivahdille ja avustaa kiintiöläskin juottamisessa. Kiintiöläski täytyy johdattaa kulmapöytään, jotta hänen vaikutuksensa muihin naaraisiin minimoidaan. Vihreät viivat kuvassa ilmaisevat turvavyöhykettä.

Joukkue tarvitsee myös kaksi puolustajaa. Puolustajille on varattu itsetunnoiltaan heikoimmat yksilöt, ketkä ovat todella otettuja jopa viimehetken iskuyrityksistä. Puolustajat voivat myös ottaa vastaan syöttöjä hyökkääjiltä. Puolustajiksi kannattaa valita sinkkuja, mutta enemmän juomisesta välittäviä yksilöitä. Maalivahdiksi taas on sopivaa valita jo parisuhteessa elävä tai impotentti kaveri. Puolustajat voivat ainoina pelaajina käyttää samaa pöytää, mutta heidän on sovittava ketä pelaavat ja miten. Näin vältetään naaraiden puolelta tapahtuva puolustajien hajaannuttaminen.

Hyökkääjien rooli on vaikein ja agressiivisin. Laitahyökkääjät käyvät välittömästi kiintiöläskin blokkauksen jälkeen nappaamassa pälyilevimmät blondin hännystelijät. Näin blondi huomaa olevansa itsetuntovikaisten ystäviensä kanssa, joita jo muutama uros katselee. Suojaus on pettänyt, koska ei ole paksua kaveria blokkaamassa uroksia esimerkiksi tanssilattialla. Nyt on keskushyökkääjän aika toimia. Blondi on toimitettava näkösuojaan, muut urokset haistavat nopeasti suojaamattoman blondin. Keskushyökkääjän on oltava ehdoton alfa-uros.

Miten olisi pelissä käynyt, jos kaikki joukkueemme jäsenet olisivat käyneet kauniin blondin kimppuun? Kiintiöläski olisi surkeimmat blokannut ja joukkueemme omat urokset olisivat pelanneet toisensa pois parhailta apajilta. Blondin kaverit eivät ikinä olisi suostuneet lähtemään kenenkään mukaan, jos he olisivat vaihtoehto nro.2:sia. Kukaan ei olisi saanut. Kiintiöläskiteorialla 5 urosta saa seksiä ja kuudeskin saisi jos uskaltaisi miekkansa upottaa kiintiöläskin suohon.

Teoriaa kehitellään vielä ja palautetta tarvitaan tulosten oikeellistamiseksi. Tämä murtaa osan Adam Smithin individualistisen kauppatalouden teorioista, joten sen esittämisessä pitää olla asiantuntija. Metsästysonnea miehet!

-Teemu Sikari

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oli kyl tosi hauska juttu. jos vaikka keksisit itse seuraavan.

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä tuottaa pettymys, mutta teoria todellakin on omani...