torstai 15. maaliskuuta 2007

Torikäräjien aikaa

Kevät on monien mielestä paras vuodenaika. Luonto herää ja merenkulkulaitoksen jäänmurtajat voidaan vuokrata parhaalle korruptoijalle. Ihmiset jaksavat taas ulkoilla ja terassitkin avaavat pian ovensa.
Kotisohvaparlamentaarikot ovat päässeet vaalivuoden kunniaksi kiusaamaan korrekteja kansanedustajaehdokkaita halvan pahvimukikahvin siivittämänä. Kyllähän te tiedätte nämä polkupyörällä kulkevat 50-70-vuotiaat vaalikojujen päivystäjät, jotka syyllistävät vaaliehdokkaita "Vortumin optioherroista" tai "Vaalruusin maataloustuista". Sääliksi käy akateemiseen debattiin tottuneita nuoria naisehdokkaita.
Vaalitouhu on kohta ohi, mutta polkupyöräparlamentaarikkojen velvollisuudet jatkuvat. Pian vaalien jälkeen suuret pörssiyhtiöt pitävät peräkanaa yhtiökokouksia, joissa miljoonapalkkaiset johtajat saavat närästyksen huonolaatuisesta täytekakusta ja kahvista. Tuulipukukansan äänitorvet menevät näihin lakisääteisiin kokoontumisiin pitämään muutaman kymmenen euron osakeomistukseensa vedoten pitkiä monologeja kiusaantuneille yritysjohtajille.
Luulen, että liliuksilla ja kumppaneilla tulee ikävä suihkuseurapiirejä, kun Greenpeacin ympäristöhuligaanit, työttömät, ammattiliitot, kylähullut, kuluttajasuoja aktiivit, pienosakesäästäjäyhdistykset ja muut luuserit ravaavat purkamassa kaunaansa puhujapöntössä.

Kato ystävyys se on kallista/se ei riipu hallintomallista!
Corporate Govermence kunniaan!

-Juntta Gran-

Ei kommentteja: