tiistai 6. maaliskuuta 2007

Huomionarvoinen seikka

Tänään en ole enää hyperaktiivisessa tilassa. Kykenen keskittymään paremmin maailmaan ja sen piilovaikutuksiin. Olinpa erään paikallistoimituksen mukana arvostelemassa vaalimainoksiakin. Mainoksia arvioidessani aivoissani tapahtui jotain. Liian monta kasvokuvaa kerralla loivat uuden näkökulman politiikkaan.

Mielessäni yhdistelin julkisten henkilöiden kasvokuvia ja mietin kokonaiskuvaa. Poliittisen hahmon kasvokuvaan sitoutuu paljon arvoja, ei kuitenkaan koskaan vastakkaisia. Politiikkojen ikuisuusongelma. Miettikääpä mahdollisuuksia, jos voisit sitouttaa arvosi yhteen tai useampaan kasvokuvaan ja käyttää tilanteen mukaan eri arvomaailmaa.

Poliitikolle tämä mahdollisuus olisi taivas. Toinen kasvo sanoisi toista ja vastapuolta voisi myötäillä eri kasvokuvalla. Tämä harmiton ajatusleikki aiheutti aivoinfarktin. Keksin uuden salaliittoteorian liittyen sosialidemokraatteihin. Halosella on vähintään kaksi julkisuuspersoonaa.

Toinen julkisuusopersoona toimii presidenttinä ja leikkii äitihahmoa suomalaisille. Mielestäni aika huonoa äitihahmoa. Toinen julkisuuspersoona taas ottaa räväkästi kantaa erilaisiin asioihin ja sanoo mitä sylki suuhun tuo.

Ruben Stiller on Tarja halonen. Laittakaa ajatuksissanne oranssi tukka ja kirkkaanpunaista huulipunaa Rubenille. Lopputulos on järkyttävä. Suomen kansaa on huijattu röyhkeästi liian pitkään.

Tämän on välittömästi päätyttävä ja Halosen on valittava, onko hän mies vai nainen. Toivon, että hän valitsee loppuelämäkseen Rubenin hahmon. Presidenttinä hän on paska mielipidejohtaja, niin entiselle puolueelleen, kuin suomalaisille.

-Teemu Sikari

Ei kommentteja: